ir arriba Manga Magyarul [MM]~
2010. november 6., szombat {♥} 0:08

YAOI
ある日、森の中。
Cím: Koisuru Boukun
Angol cím: The Tryrant who fall in love
Magyar cím:  (?)
Hossza: 5 kötet még fut
Mangaka: Takanaga Hinako
Kiadás éve: 2005
Japán kiadó: -
Műfaj: Yaoi
[letölthető innen magyarul]
[online olvasható angolul]

Ismertető: Morinaga helyzete elég elkeserítő, mivel bele szeretett barátjába, Tatsumi-ba. Már 5 éve hogy szerelmes Tatsumiba, de nem meri neki elmondani mivel hogy Tatsumi gyűlöli a melegeket és nagyon ellenük van. Tatsumi öccse is meleg, és lelép Amerikába egy sráccal (Amerikában akkor engedélyezték a homoszexuálisok esküvőjét) mire Tatsumi nagyon felkapja a vizet. Morinaga egy bárban, egy haverjának panaszkodik a viszonzatlan szerelméről, mire a srác a kezébe nyom egy üveget, amiben drog van, de persze nem is akármilyen. A srác állítása szerint aki ezt megissza az egyszerűen csak olvadni fog... Mivel rá erőszakolta Moriganara hazaviszi, és el dugja a szekrénye legmélyére. Tatsumi még az nap este át megy inni Moriganahoz, ami után persze el fogy a pia elküldi Moriganat hogy vegyen még. Miközben egyedül van a házban meg találja a kis üveget amiben a drog van és megissza, először nem történik semmi furcsa, de este elkezd hatni a szer és érdekes dolgok fognak történni. 


akit érdekel, készült erről a mangáról egy ova is, itt egy kis előzetes (az ova 2. része 2010. november 27.én jelenik meg)


1 megjegyzés:

Blogger Unknown írta...

Ott,ahol azt írtad,hogy angol cím,az nem Tryrant, hanem Tyrant, és a magyar címe pedig "A zsarnok,aki szerelmes". Egy kis hiba nem a világ,csak tudattam veled,hogy rosszul írtad. :)

2013. június 25. 9:19  

Megjegyzés küldése

← Vissza a föoldalra